5 kjappe med…
9 August 2017 - bergen

Hub medlem: Eric Lithun

  1. Du reiser en del og har besøkt flere Hub`er – hva jobber du med som gjør at du reiser så mye?

Jeg har en leder- og salgsjobb som gjør at jeg kan jobbe fra hvor som helst med god nettforbindelse. Sånn er det å være i et fremoverlent it-selskap som Identum er. Jeg jobber også som investor og er ute etter å investere i nye ting som er på vei opp og frem. Da må man ut å leite i verden. Liker å reise, så derfor stikker jeg på turer og kombinerer dette.

  1. Hvordan er det å jobbe fra Hub`en i Tokyo hvor du er nå?

Veldig trivelig! God atmosfære, god kaffe, bra nettlinje og ikke minst oppvarmet toalettsete.

  1. Du har besøkt flere Hub`er i det globale nettverket – hvilke har du besøkt?

Impact Hub Bucuresti i Romania, Impact Hub Yerevan i Armenia og nå Impact Hub Tokyo.

  1. Hva har vært den beste opplevelsen så langt og/eller hva har overrasket deg mest?

Impact Hub Yerevan var veldig bra. De har så flotte lokaler at selv de store konsulenthusene i Norge kunne blitt misunnelig. Samtidig var det også en atmosfære som var fantastisk bra, mye positivitet og ønske om å bygge og skape noe for Armenia. Jeg ble inkludert, følte meg hjemme og kan lett dra tilbake!

  1. Har du møtt noen interessante medlemmer? Kan du si noe om en av disse?

Vel, skal jeg trekke frem en av flere hyggelige og spennende folk jeg har møtt må det være Timothy Straight. Han er norsk konsul i Armenia og sitter på Hub` en og jobber derfra. At en konsul sitter å jobber fra Hub`en er kult nok i seg selv og han har masse spennende å vise til. Blant annet holder han på med et utrolig bra prosjekt for å skape jobber i avsidesliggende steder i Armenia. Sjekk ut nettbutikken hans https://hdif.myshopify.com and facebook siden hans: https://www.facebook.com/timothy.straight