Crowdfunding – noe for deg?
8 September 2014 - silje_grastveit

Andreas Grimsæth traff Fønd på HUB-arrangement her i vinter og har nå etablert et samarbeid om å Crowdfunde initiativet for å ta det videre til neste steg. Kanskje er crowdfunding også noe for deg? Her kan du se et godt eksempel på hvordan det kan gjøres. Andreas skriver: Hvordan har bilen forandret livene våre? Og hvor går veien videre? Med ditt bidrag blir det bok om oppfinnelsen vi elsker og frykter.

´Vårt forhold til bilen er kontrastfylt: frihetssymbol og miljøsvin, fartsvidunder og drapsmaskin, statusobjekt og en praktisk trivialitet. Vi både elsker og hater den.

Bilen er det enkeltfenomenet som har endret samfunnet mest de siste hundre år, ifølge leksikon.

Hvordan kan en oppfinnelse som krever så mye plass og er så helseskadelig både for oss og planeten bli så viktig? Er bilismens tid i ferd med å gå over? Hva betyr i så fall det for våre liv?

Dette trengs det en bok om!`

I den planlagte dokoumentarboka, med arbeidstittelen “Med bilen i førersetet”, vil HUB-medlem Andreas Grimsæth fortelle historier som gir deg noen aha-opplevelser – som leser skal få du oppdage noen sammenhenger du ikke har vært bevisst på før.

Her kan du lese mer og få muligheten til å forhåndskjøpe boken, komme på takkelisten, bli invitert til slippefesten og få boken før alle andre for kun 349,- Du finner også mer informasjon om Crowdfunding, kanskje er dette noe også for deg og ditt prosjekt eller virksomhet. Sjekk det ut her