Loading Events

Deloitte-kurs & Help Desk: Forretningsmodellering

Date
Oct 17th
Time
10:00 - 14:00
Location
Price
Free

businesshelp

Medlemmer kan melde seg på kurset & help desk via denne linken: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1slU5moQPmNT6nCf5jqkax1nERgj7at_7FKoqAvB-AyU/edit


Kjære gründer.

Motivet bak satsingen din er antagelig ikke profitt alene, kanskje heller et ønske om å forandre verden, – i hvert fall bidra til at deler av den flyttes et lite steg i riktig retning.

Likevel trenger du en forretningsmodell.  En forretningsmodell er et verktøy for å beskrivelse nødvendige aktiviteter og allianser som vil gi forretningsideen suksess i praksis, altså et verktøy som beskriver HVORDAN visjonen kan realiseres. Videre er forretningsmodellen et kommunikasjonsredskap med verden omkring deg, enten du henvender deg til samarbeidspartnere, banker, investorer eller potensielle ansatte. Det er viktig å kunne presentere en enkel og beskrivende modell for hvordan din virksomhet skal lykkes.

Vi tar utgangspunkt i «A Business Modell Canvas»  utviklet av A. Osterwalder.  Denne modellen er anerkjent og det er lett for deg å skaffe seg mer kunnskap og maler for arbeidet før og etter kurset. Videre det en modell som brukes av Innovasjon Norge og andre mulige hjelpere. Derved er dette en hensiktsmessig måte å strukturere tankene sine på.

Målet er å strukturere diskusjoner i forhold til utvikling, forbedring og ikke minst bevisstgjøring av virksomhetens forretningsmodell.

Derfor er det viktigste av alt at du selv arbeider  med modelleringen. Spesielt i den tidlige fasen vil din evne til å prioritere oppgaver være avgjørende for at du lykkes.

I løpet av kurset går vi gjennom de 9 byggesteinene i forretningsmodelleringen sammen med deltakerne.

Gjennomføringen vil bli tilpasset deltakerbehov og antall. Vi starter klokken 10  og setter av 3-4 timer til kurs i plenum kombinert med etterfølgende help desk der vi jobber sammen med dere enkeltvis eller i grupper for å utvikle en ny forretningsmodell eller for å videreutvikle, forbedre eller utfordre en eksisterende forretningsmodell som dere tar med dere på kursdagen.

Meld deg på her: https://docs.google.com/forms/u/0/d/1slU5moQPmNT6nCf5jqkax1nERgj7at_7FKoqAvB-AyU/edit

See other Events