Loading Events

Deloitte-seminar: Årsregnskapet (MembersOnly)

Date
Nov 11th
Time
9:00 - 15:00
Location
Price
Free

Screen Shot 2014-11-11 at 15.35.22

Hei medlemmer av Impact Hub Bergen!

Fredag 11. november har vi gleden av å invitere til foredrag om årsregnskapet, med påfølgende help-desk hvor du kan stille spørsmål som i større grad er knyttet opp til din egen virksomhet.

Program for dagen: 

09:00-11:00 Foredrag, inklusiv pause

11:00-11:45 Lunsj

11:45-15:00 Help-desk

 

Om dagen: 

Vi vil først starte ut med å overordnet ta for oss hva et årsregnskap består av og hvem som har plikt til å utarbeide årsregnskap. Videre vil vi gå nærmere inn på hva årsregnskapet skal inneholde og hva skal det ikke inneholde. Vi vil også snakke om hvor grensen går opp mot din private økonomi.

 

For ikke-økonomer kan regnskap kanskje virke litt fremmed, kanskje til og med litt kjedelig? Vi skal forsøke å argumentere for det motsatte og gi enkle tips til hvordan lese og forstå regnskapet. Det skal tross alt være et hjelpemiddel for din virksomhet og drift.

 

Til slutt vil vi gi litt mer praktiske tips i forhold til budsjetter, forskjellen mellom lønn/bonus/utbytte og hvilke tilleggskostnader som må regnes med når det utbetales lønn, viktigheten av å ha tilstrekkelig likviditet, hvilke kostnader man vil kunne trekke fra på skatten, for å nevne noen.

 

Etter at vi har snakket oss gjennom dette, forhåpentligvis med innspill fra dere underveis, vil vi etter lunsj ha en help-desk. Tanken er at du her vil kunne stille spørsmål som mer direkte knytter seg opp mot din virksomhet. Vi setter pris på om spørsmål kan sendes oss i forkant. På den måten kan vi forberede oss best mulig og gi gode svar til dere. Spørsmål kan sendes til [email protected] eller ved å melde inn i skjema:  https://goo.gl/forms/JGg2YnRJcbRAOn0d2

 

Vi håper så mange som mulig kan delta på denne dagen og vi ser frem til å kunne dele litt av vår kunnskap med dere.

 

Maia Kvinnesland
Senior | Audit & Advisory
Deloitte
Damsgårdsveien 135, 5160 Bergen, Norway
Tel/Main: +47 23 27 90 00 | Mobile: +47 907 99 692
[email protected] | www.deloitte.no

See other Events