Loading Events

Impact Challenge Infomøte 2

Date
Sep 7th
Time
6:00 - 19:30
Location
Price
Free

Vil du bidra til et mer eldrevennlig samfunn?

Impact Challenge – Eldrebølgen – er et innovasjonsprogram med mål om å generere nye, realiserbare løsninger på presserende samfunnsutfordringer. Verktøyene vi bruker for å komme frem til nye løsninger består av strategisk innovasjonsmetodikk, forretningsutvikling og designtenkning. Høsten 2017 skal Impact Challenge samle mennesker på tvers av fagfelt og sektorer for å finne nye løsninger for et mer eldrevennlig samfunn.

Du er herved invitert til informasjonsmøte den 7.september kl 18.00 – 19.30. Deltakelse i programmet er gratis.

Meld deg på her: https://goo.gl/forms/qoVoQisjVY0UlyKN2

Impact Challenge er et program i tre faser:
1.Innsikt og inspirasjon
2.Idéfangst og idéutvikling
3.Inkubasjon og implementering

Programmet oppsummert:
I første fase inviterer vi til tre Dypdykk, for en dypere forståelse av ulike barrierer og muligheter knyttet til mer eldrevennlige samfunn.

I fase 2 kan du delta på en tenkemiddag med et menneskebibliotek hvor en kan bli bedre kjent med brukergruppen og deres erfaringer.
Programmet går så over i en InnovasjonsCamp hvor en utforsker mulige løsninger på valgte problemstillinger.

Herfra blir deltakerne invitert med i en opptaksprosess til et inkubasjonsprogram i fase 3, hvor de beste løsningene vil å få videre støtte gjennom kurs, veiledning og mentortjenester på veien mot realisering. Inkubasjonsprogrammet er åpent for at også andre kan søke seg inn og delta.

Om arrangør – Impact Hub Bergen:
Impact Hub Bergen er en viktig aktør i Bergens gründermiljø og innovasjonsapparat. Impact Hub drifter et gründerhus på 720 m2 på Bryggen, har 60+ medlemmer som arbeider for å løse grønne og sosiale samfunnsutfordringer, og er initiativtaker til en rekke arrangementer og programmer med fokus på å bidra til flere samfunnsnyttige løsninger. Impact Hub er del av et globalt nettverk med 102 Hub`er i ulike byer og 15.000 medlemmer på verdensbasis. Mer informasjon finner du her: http://bergen.impacthub.net/

Impact Challenge programmet arrangeres i samarbeid med:
Kavlifondet, Sparebanken Vest og Hordaland Fylkeskommune.

timeline_impactchallenge_med logoer

See other Events