vafler

Events

Waffel-Pitch: Kreative Produksjoner

Hva vi skal snakke om:
Vi skal snakke litt om oss selv, hvor vi er på vei og hva vi har laget tidligere. Vi kommer til å vise frem et lite utvalg av produktene våre.

 

Litt om hva vi er:
Vi er et produksjons- og markedsføringsbyrå som har fokus på å levere den neste generasjonen med kreativt innhold og markedsføring. Vi ønsker å takle markedsføring på en ny måte med millenniumsgenerasjonens mentalitet i sentrum.
Litt om Harald:
Jeg er en lidenskapelig filmskaper som er opptatt av å levere high-end resultat. I 2015 vant jeg min første pris og startet som frilanser på fulltid med kontor i Haugesund. I 2016 flyttet jeg til Bergen for å få tilgang til et større marked og har funnet meg godt til rette her. Jeg tror tiden hos Impact Hub blir lærerik, sosial og interessant.
Litt om Anders:
Jeg er en positiv gutt som er innstilt på å levere resultater. Jeg har vært freelancer siden 2013, da jeg reiste rundt i Norge og laget film for alle slags adrenalinfylte aktiviteter som f. eks. konserter, luft-/bilsport, osv. I 2015 begynte jeg i lære hos TV Haugaland/FKH innen markedsføring, salg og reklameproduksjon. I 2017 fikk jeg fagbrev som mediegrafiker og turen gikk videre til Bergen for å starte selskap.
Back to all Events

Event Organizers

Impact Hub Bergen


Website

Date & Time

January 19 | 12:00 pm to 12:30 pm

Location

Impact Hub Bergen

SEE IT ON GOOGLE MAPS

Updated on 10 January 2018