Loading Events

Waffel-Pitch med Kokken og Konditoren

Date
Feb 9th
Time
12:00 - 12:30
Location
Price
Free

Sammen med min samboer Linn Therese Skiftesvik som er konditor, startet vi bloggen kokkenogkonditoren.no i januar 2017. Vi ville lage en blogg med enkle, gode og presise oppskrifter og fremgangsmåter, noe vi med vår bakgrunn hadde kompetansen til og gjøre.

Kokkenogkonditoren.no er en nettside med stort fokus på aktiv og sunn mat til familier i tidsklemma, dette er en naturlig vikling for oss, siden det er en situasjon vi ofte er i. Samtidig skal vi ikke være for ”snever”, det skal være en nettside for alle, men man kan si at hovedmålgruppen er barnefamilier og andre med en hektisk hverdag som er på jakt etter gode oppskrifter og inspirasjon i hverdagen.

Vi har også jobbet på restauranter av høyt nivå, og deltatt i nasjonale konkurranser. I tillegg har vi bidratt til flere kokebøker, blant annet Christopher Davidsens ”Mat Hjemmefra”.

Ideen bak vår bedrift er et at det skal være mer enn bare en nettside da vi ønsker og bidra med vår kompetanse aktivt inn mot markedet i form av kurs og oppskriftsutvikling.

Nettsiden blir på mange måter vårt ”visittkort” for aktuelle aktører som vil samarbeide med oss, det kan gjelde reklame oppdrag, kurs for bedrifter (som f.eks statoil som nevnt under) og andre aktuelle oppdrag. Det at vi kan bruke vår kompetanse inn mot privat og bedriftmarkedet var en ide vi fikk etter at vi fikk en henvendelse fra Statoil ang matkurs med tema enkle, sunne og gode retter i en travel hverdag, da de følte at dette var et tilbud som ikke var i markedet.

Vi skal basere kurs og rådgivning for bedrifter etter helsedirektoratets direktiver for sunn mat siden mat og helse er i fokus som aldri før, og i ulike samarbeid vil vi ha mulighet til å ”skreddersy” pakkeløsninger til den enkelte aktør. Dette da være i form at ukes menyer med oppskrifter og fremgangsmåter. Vi skal også utvikle ulike kurskonsepter. Her kan man på både deltagende kurs, der de aktivt deltar i matlagingen, og kurs der vi viser og forteller uten aktiv deltakelse.

Tilnærmingen vår er at vi ikke ønsker å lære andre å lage mat, men inspirere å motivere de til og gjøre det.

Følg oss gjerne på Facebook
Følg oss gjerne på Instagram

See other Events