Impact Hub Bergen 5 år! Del 4: medlemmene
23 September 2016 - bergen

Impact Hub Bergen fyller 5 år denne høst (bli med på festen da – 15.okt! I denne serien forteller vi historien vår. Fra idé til huset med de rare i ?


Del 4 – Medlemmene

bilde-wayback

Wayback var en av våre første medlemmer som var med oss i flere år. Nå har de  for lengst vokst ut av huset. Wayback hjelper eks-kriminelle tilbake i samfunnet. Her fra ett av arrangementene vi holdt sammen med dem om fremtidens rusfrie samfunn.

bilde-pam

Her står to fornøyde karer som akkurat hadde fått oppfinnerprisen av Hordaland Fylkeskommune. Pido, nå PAM,  var også tidlige Hub-medlemmer, helt frem til de ble ´knabbet` av Nyskapingsparken, hehe 😉

bilde-kathrine

“HUB’en har gitt en verdifull start på gründerlivet, det at vi fikk kontorplass her, med alt det innebærer, har vært avgjørende for oss som den gang var “ferskinger” i entrepenørskapsmiljøet. At det i tillegg er en plass som fokuserer på sosialentrepenører som oss, gjør at vi ikke kunne tenke oss noe annet sted vi heller vil være. Her er det massevis av kreativ atmosfære og mange “doers”.”

– Kathrine Marthinsen, Folkelig, http://folkelig.no/ som har vært trofast medlem hos oss i mange år.

bilde-klimastiftelse

Her har vi Hub`ens radarpar – Ralph og Elisabet – som feirer lansering av en ny bok. I tillegg til å lage bøker driver de også og utvikler Bærebjelke, en sertifiseringsordning for samfunnsansvar. Ralph er i styret til Hub`en og Elisabet er en solid ressurs for mange av våre andre medlemmer. Det er våre gode medlemmer som bidrar til at communitiet blir så bra som det er!

bilde-baerebjelke

Norsk Klimastiftelse er å finne blant våre 58 medlemmer i dag. Ikke før hadde de rigget seg til på kontoret før de vant Klimaprisen i 2015 fra Hordaland Fylkeskommune! Vi er stolt over å ha så mange dyktige folk på huset!