Impact Hub Bergen 5 år! Del 5: Fasilitering
5 October 2016 - bergen

Impact Hub Bergen fyller 5 år denne høst (bli med på festen da – 15.okt! I denne serien forteller vi historien vår. Fra idé til huset med de rare i ?


Del 5 – Fasilitering

bilde-global-gathering

Impact HUb Bergen er del av et globalt nettverk. Per i dag har vi 86 Hub`er som er etablert og 14 nye som er under etablering. Årlig har vi globale samlinger der vi treffes for å dele ´best practice` eller legge planer for fremtiden. Som medlem av Impact Hub blir også du del av denne fantastiske globale familien med endringsagenter. Du er velkommen!

bilde-verdighetssenteret

I Impact Hub Bergen sitt team har  vi profesjonelle prosessledere med mer enn 10 års erfaring i å lede både store og små grupper frem mot ønsket resultat. Her er et bilde fra en prosess som handlet om en verdig alderdom. Vi bidrar gjerne dersom din organisasjon skulle trenge en ekstern fasilitator!

bilde-innovasjonscamp

Hvert år trener vi 60 studenter i sosialt entreprenørskap gjennom et innovasjonsprogram som varer noen måneder. Tema vi har arbeidet med har vært Høyt utdannede innvandrere og relevante arbeidsplasser, Ungdoms drop-out, En verdig alderdom, Rus relaterte utfordringer, mental helse med flere. Her på bildet har de akkurat presentert forretningsplanene sine for panelet og er klar for å gå ut og feire.

bilde-fremtidspiloten

I år fasiliterer vi også et program i videregående skole, hvor 120 elever deltar i et innovasjonsprogram om klima og menneskerettigheter. Vi arrangerer dette i samarbeid med Bærekraftige Liv og Raftostiftelsen, og har kalt programmet ´FremtidsPiloten`. Bildet her er fra fjordårets prosess på Laksevåg Vgs.

bilde-olfestivalen

Og se her ja….når vi ser tilbake måtte vi ta med et bilde fra denne helgen hvor alle gikk litt bananas. Det var øl- og matfestival rundt oss på alle kanter, og vi hadde mer enn 10.000 folk gjennom huset i løpet av bare 2 dager! Vi arrangerte speakers corner og hadde en rekke arrangementer parallellt. Kanskje de tre mest crazy dagene i Hub`ens historie til nå.