Impact Hub Bergen 5 år! Del 6: Der det skjer
6 October 2016 - bergen

Impact Hub Bergen fyller 5 år denne høst (bli med på festen da – 15.okt! I denne serien forteller vi historien vår. Fra idé til huset med de rare i ? Nå er det ikke lenge igjen til fest!


Del 6: Der det skjer

bilde-kulturgrunder
Kulturgründerprogrammet har så langt vært det største programmet vi har kjørt. 30 gründere innen kreativ næring fikk ett års inkubasjonsprogram med tilhørende profesjonelle forretningsutviklere, en mengde heldagsseminarer og medlemskap på huset med alt hva det inkluderer. Flere av deltakerne er fremdeles våre medlemmer i dag.
bilde-deloitte
En av våre viktige støttespillere har vært Deloitte. De har vært vår pro-bono partner og har gitt flere hundrede pro-bono timer både til Impact Hub og gründerne våre. Samarbeidet fortsetter, og i år er Impact Hub en av tre heldige organisasjoner som deltar i Deloitte sitt Impact Day program. Det setter vi stor pris på!
bilde-marked
I arbeidet med bærekraft er det viktig å ikke bare kjøre programmer for å spre kunnskap eller inspirasjon. Vel så viktig er det med handlingene vi gjør til dagen. Her har vi vintage-marked på huset og ble overrasket over interessen. Hele gangen var proppfull av bruktklær, og huset var proppet av folk denne dagen. Det var kø helt ned til bryggekanten lenge før vi åpnet!
bilde-mesh
Da vi akkurat hadde startet Impact Hub i Bergen, kom det stor interesse også fra Oslo og fra folk som kunne tenke seg noe lignende rundt om i landet. En stund holdt vi på med å  bygge et Hub-team i Oslo for å starte en Hub også der. Bildet her er fra en av disse tidlige workshoppene, hvor blant annet Mesh-gründerne deltok. Det var før Mesh og alle de andre co-working husene startet.
bilde-statsministeren
Det er ikke hver dag vi intervjuer Statsminister Erna Solberg og Jonas Gahr Støre sammen med 17 andre toppledere – og det på samme dag! Her er Elisabeth Kolbrun Hansen i støtet med spørsmål om fremtidig bærekraftig forretningsutvikling. Filmsnuttene fra dette vil vi vise snart, knyttet til en ny programserie vi straks lanserer.