Vi gratulerer Lifeplanner med DOGA-støtte!
2 October 2019 - Impact Hub Team

Impact Challenge 2019 vinnerne Lifeplanner har fått tildelt en halv million kroner i økonomisk støtte fra Design og Arkitektur Norge (DOGA) til å involvere designere i tidlig fase av innovasjonsprosjektet. Nå skal de hente brukerinnsikt og få designhjelp videre av ‘husdesignere’ på Impact Hub Bergen, Kolbrun Retorikk, som også har arbeidet med dem gjennom Impact Challenge inkubasjonsprogrammet. 

DOGA har valgt LifePlanner blant 79 sterke søkere som en av årets mottagere gjennom Designdrevet innovasjonsprogramet (DIP). Programmet ledes av Design og arkitektur Norge i samarbeid med Norges forskningsråd og Innovasjon Norge.

“Lifeplanner kom til oss med en rykende fersk ide og har deltatt i vårt inkubasjonsprogram Impact Challenge. Dette er et team som har imponert oss alle med en rask utvikling og et godt konsept som treffer mange.” sier Silje Grastveit, Daglig Leder på Impact Hub Bergen. 

«Vi kom til Impact Challenge med et nystartet selskap og en umoden ide. At vi likevel ble akseptert i Impact Challenge programmet gav oss selvtillit og en pangstart på utviklingen av selskapet. Programmet gav oss betydelig hjelp med ide- og konseptutviking. Det at Impact Hub hadde troen på både ideen og oss som selskap betydde veldig mye i denne fasen.» forteller Lilian og Kathleen, Gründerne bak LifePlanner.

Impact Challenge 2019 er nå i inkubasjonsfasen med 8 utvalgte gründer innen psykisk helse. Følg med på impactchallenge.no